kdo je TOMSTER STYLE

Po letih delovanja, kar sem z vami, je že skrajni čas, da se vam bolje predstavim.

No takole. Že nekaj let je minilo odkar sem začela svoje prve šiviljske uspehe deliti z vami. Enkrat bolj aktivno drugič manj- kolikor mi je pač dopuščal čas. Nekateri me dobro poznate, nekateri ste moje zveste stranke, tistim, ki pa še ne veste od kod prihajajo TOMSTER STYLE izdelki, pa naj se tokrat predstavim.

Sem Lea Vrebac. Ponosna mama skoraj triletne hčere Leilani in sina Tomija, ki bo v poletnih mesecih dopolnil pet let. Otroka sta s svojo pozitivno energijo moja glavna inspiracija za delo, saj so bili prvi izdelki namenjeni prav njima. V pričakovanju starševske vloge sem želela, da bi bila otroška sobica nekaj posebnega in da bi otroku naredila personalzirane izdelke. V ta namen me je tašča naučila ročnega vezenja in z njeno pomočjo so nastali čudoviti izdelki, ki bodo trajen spomin na otroštvo. Tovrstno ustvarjanje me je povsem prevzelo in s svojimi izdelki sem pričela obdarovati tudi družino in prijatelje. To so bili moji šiviljski začetki.

Kljub temu, da sem po izobrazbi diplomirana ekonomistka, sem sledila svoji umetniški žilici, združila različna znanja in zanimanja v eno samo, ter tako svoj hobi prenesla v poslovni svet. Tako je nastal Tomster Style, ki je sveža blagovna znamka unikatnih poosebljenih ročno vezenih izdelkov. Zadala sem si, da tradicionalno ročno spretnost kot je vezenje, z malo ustvarjalnosti in svežimi idejami, spremenim v moderne, zabavne, unikatne in predvsem uporabne izdelke. Blagovno znamko sem poimenovala po svojem sinu, angleški pridih pa sem dodala preprosto zaradi mednarodne uporabnosti.

Ob redni službi, otrocih polnih energije, vseh gospodinjskih opravilih in ob vlogi žene, tisto malo prostega časa, ki ga najdem, posvetim šivanju. Glede na to, da je hitro vsega preveč na kupu in da enostavno ne utegnem izpeljati vseh potrebnih stvari do konca, mi pri tem pomaga moj dragi mož Primož. V poplavi opravkov, je samoiniciativno prevzel urejanje moje (najine) spletne strani www.tomster.si, katero počasi prevajava tudi v angleščino. Upravlja tudi s profili na socialnih omrežjih ter skrbi za najino trgovino na spletnem portal Etsy, s katero si počasi utirava pot na mednarodni trg.

Naj bo to za tokrat vse, naslednjič pa vam podrobneje predstavim svoje izdelke.