Zabava v kuhinji

Pisani predpasniki

Moja otroka sta vedno in povsod zraven karkoli se dogaja v hiši. Z veseljem pomagata pri raznih hišnih in gospodinjskih opravilih, in tako je vedno veselo tudi v kuhinji. Še posebej zato, ker rada izkoristita prilžnost, da si nadeneta enega izmed predpasnikov, ki sem jima jih izdelala- imata jih kar nekaj- in se tako spremenita v kuharska pomočnika. Res se dobro znajdeta v kuhinji, predvsem Tomi, ki pozna že marsikatero kuharsko skrivnost. 

Vedno ko izdelujem nov predpasnik- bodisi po naročilu, bodisi za zalogo- vprašata, če je ta tudi za njiju. Leilani je kakopak navdušena nad motivom princesk in samorogov, Tomiju pa se najbolj dopadejo dinozavri. Ja trenutno je v tej fazi, ko so dinozavri in vse kar približno spominja na dinozavre pač preprosto zakon.

Sicer pa pri nas ne uporabljamo predpasnikov samo v kuhinji. Otroka si jih nadeneta tudi ko se lotimo ustvarjanja z barvami, lepilom in podobnimi rekviziti, da si tako na preprost način zaščitita svoja oblačila. Ko je bila Leilani še mlajša si je oblekla predpasnik namesto slinčka, da se ni popackala. Skratka Tomster Style PREDPASNIKI so uporaben pripomoček pri vsakodnevnih kuharskih podvigih, pri delu na vrtu in med ustvarjanjem, saj so izdelani iz kakovostnega debelejšega bombaža, ki učinkovito zaščiti otroška oblačila pred raznimi madeži. Piko na i dajo predpasnikom ročno izvezena imena, kar je otrokom še posebej všeč, zato so tudi super darilo za rojstni dan, prvi šolski dan ali ob kakšni drugi priložnosti.

Pokukajte med našimi predpasniki na zalogi ali pa si naročite svojega ter s tem popestrite svoj vsakdan.

http://www.tomster.si/predpasniki