Dobrodošli pri Tomsterju

  • i i
Tomster

Sva Lea in Primož, zakonca in starša dveh navihanih otrok, ki sta bila glavna inspiracija, da sva v letu 2013 stopila na svojo podjetniško pot. Sledila sem svoji umetniški žilici, združila različna znanja in zanimanja v eno samo, ter tako svoj hobi prenesla v poslovni svet. Nastala je blagovna znamka TOMSTER, ki predstavlja unikatne, poosebljene, vezene tekstilne izdelke. Zanimanje in vse bolj specifične želje strank, naju ženejo k neprestanemu razvoju in iskanju novih idej. Tako se vam danes, v preoblikovani podobi, ponosno predstavljava z raznovrstnimi TOMSTER vezenimi darilnimi izdelki, s katerimi lahko popestrite svoj dom ali pa obdarite svoje najdražje.

  • Naši izdelki so lepo darilo ob različnih priložnostih kot so rojstvo otroka, rojstni dnevi, obletnice, poroke, Sveti krst pa tudi dekliščine, fantovščine in druga praznovanja.

  • Vedno je lep občutek svoje ljubljene osebe obdariti in razveseliti z unikatnimi in neprecenljivimi pozornostmi. Vezeni izdelki TOMSTER sporočajo, da ste vi in vaši bližnji resnično nekaj posebnega, unikatnega.

  • Predvsem pa starši želimo svojim otrokom najboljše. Podarite jim lep spomin na otroštvo z vezenim slinčkom, brisačko ali blazinico.

  • Personalizirajte svoj dom s TOMSTER okrasnimi blazinami, prevlekami in brisačami, okrašenimi z najljubšimi motivi, simboli, motivacijskimi stavki ali podarite izvirno darilo, ki dejansko nekaj pomeni.

  • Morda so vam ljubši motivi iz narave, morda risani junaki ali simbolna beseda. Izdelek TOMSTER bo odražal misel, sliko in namen izključno po vaši želji.  Vsi izdelki so narejeni s skrbnostjo, ljubeznijo in z namenom razveseliti majhne in velike uporabnike.

Pobrskajte po objavljenih izdelkih in nam sporočite svoje želje. Obljubljamo vam posluh, dodelan končni izdelek in zadovoljstvo ob uporabi.