Dobrodošli pri Tomsterju

  • i i
Tomster
Predpasnik za fante z imenom 558
 

Predpasnik za fante z imenom

Oblikuj svoj predpasnik

00056

Predpasniki so nadvse uporaben pripomoček pri vsakodnevnih kuharskih užitkih ter lepo darilo za vse, ki radi ustvarjajo. 

Preberi več ...
w o W d n
Velikost predpasnika
Blago za predpasnik
Barva žepa
Barva obrobe
Barva izvezenega imena
Vpišite ime, ki ga želite na predpasniku. Primer: TOMI, Tomi (MAX: 10 znakov)
  • Redna cena
  • 17,00

Predpasniki so nadvse uporaben pripomoček pri vsakodnevnih kuharskih užitkih, ter lepo darilo za vse otroke, ki radi ustvarjajo. Predpasnik je primeren tudi za delo na vrtu ali kot zaščita pri ustvarjalnih aktivnostih, tako doma kot v šoli. Personalizacija predpasnika, s strojno vezenim imenom, doda izdelku unikatnost.

Predpasnik si preprosto oblikujete sami s pomočjo prikazovalnika predpasnikov. Ob naročilu izbirate med fantovskimi motivi blaga za predpasnik in žep ter široko barvno paleto obrob in napisa. Tako si lahko oblikujete kombinacijo, ki vam najbolj ustreza.

 

Pri zapisu imena pazite na pravilnost in obliko zapisa (velike ali male tiskane črke). Ime bo izvezeno takšno, kot bo oddano ob naročilu. Maksimalna dolžina zapisa je 10 znakov.

 

Predpasniki so izdelani iz debelejšega kuhinjskega tekstila (80% bombaž in 20% poliester) in obrobljeni s 100% bombažnim trakom, kar omogoča trpežnost in daljšo obstojnost. Predpasniki imajo všit praktičen žep.

Priporočeno pranje izdelka s sorodnimi barvami, za daljšo barvno obstojnost.

 

VELIKOST

Izbirate med tremi velikostmi predpasnikov. Predpasniki se vežejo s trakovi, zato so tudi nekoliko prilagodljivi. Leta pri opisu velikosti so približek, za ustrezno naročilo glejte zapisane velikosti v cm. Prikaz velikosti najdete tudi med slikami izdelka. 

  • MAJHEN: do 4 let (dolžina 51 cm, širina v pasu 36 cm)
  • SREDNJI: 5 do 8 let (dolžina 60 cm, širina v pasu 48 cm)
  • VELIK: 9 do 12 let (dolžina 64 cm, širina v pasu 51 cm)

 

Pri predpasnikih lahko prihaja do razlik med prikazanim in dejanskim izdelkom. In sicer v barvnih odtenkih in zajemu motiva na predpasniku ali žepu (le-ta je odvisen od posameznega ureza blaga).